Известие

Collapse
No announcement yet.

Парното духа непрекъснато

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Парното духа непрекъснато

Колеги, опитах се да намеря из форума подобен случай, но не можах, затова отворих нова тема.
    Както си работеше перфектно и парното, и климатроника, в един момент тотално отказа да духа. След няколко дни започна да духа и от тогава не може да се спре. Няма значение дали е иключено или на автоматичен режим, духа с една и съща сила. Променя се само когато го сложа на степен 4 или на обдухване на стъклата с климатроника. Климатроника работи, охлажда. Парното пък топли.... Без да го отварят, майстори ми казаха, че имало някаква платка за управление на климатроника, която трябвало да се ремонтира или смени. На друго място ми казаха, че не е платка, а просто кондензатор и съпротивление на врътката. Било много сложно да се оправи и на двете места ме плашат с големи суми за ремонта. Според вас какво може да е?
    Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Ето ти темата колега:

http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38065

Друг вариант е ново или втора ръка работещо. Успех !
    Arena Coast Customs

Comment

Благодаря ти, Отче, май ситуацията от гл.т. на симптомите и от гл. т. на лечението е абсолютно идентична, така че мисля да се позадействам по въпроса. Дали наистина биха ми сменили тези чаркове в някой ел. сервиз и дали не е опасно да се експериментира...?
      Но най- ми хареса фазата с бирата ))
      Alfa Romeo 146 1.9 JTD '99

Comment

Working...
      X